verf-1

Verf

Voor verf in alle soorten en kleuren bent u bij ons aan het goede adres. Niet alleen bieden we een uitgebreid verfassortiment voor de doe-het-zelver, ook de professionele schilder kan bij ons terecht. Wij hebben bekende A-merken zoals Sikkens, Flexa, Koopmans verf en Tenco.

Sikkens verf

Wij hebben een breed aanbod in verf, lak en beits voor u op voorraad. Met onze professionele mengmachine kunnen we bovendien bijna elke kleur in lak- en muurverven voor u maken. U neemt onze kleurenwaaiers van de diverse verfmerken gewoon even mee naar huis en u bepaalt eenvoudig de juiste kleur voor het interieur. De grote hoeveelheid kleurmogelijkheden zal u versteld doen staan!

Sikkens verf

Voor Sikkens verf in alle soorten en kleuren bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze mengmachine kunnen wij uw gewenste kleur mengen.  Ook voor advies met betrekking tot producten, systemen, verwerking, ondergronden, voorschriften en dergelijke kunt u bij ons terecht.
Koopmans verf

Koopmans verf staat bekend om de verven op basis van lijnolie. Vanaf de oprichting tot vandaag de dag worden de verven gemaakt op basis van  natuurlijke lijnolie, waaronder Perkoleum, de meest bekende productlijn van koopmans. perkoleum, oplosmiddelarme, verfbeits in een kwaliteit voor vrijwel alle houtsoorten buiten, in een éénpot-systeem voor o.a. kozijnen, ramen, veranda’s de  woningbouw, stallenbouw, caravanbouw en houtrijke objecten. tevens toepasbaar op steenachtige ondergronden als traditionele muurolie. Begin jaren ’90 introduceerde Koopmans een milieuvriendelijke, impregnerende opvolger voor de carbolineum, namelijk: “Ecoleum”

Een duurzaam elastische, oplosmiddelarme vochtregulerende hoogglanzende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Toepassing op woning, blokhut en andere houtrijke objecten. Ook te gebruiken als muurolie op steenachtige ondergronden.

Een sterk impregnerend beschermingsmiddle voor onbehandeld, goed gedroogd ruw, fijnbezaagd en verweerd hout. toepassen op oude carbolineumlagen, ruw en fijnbezaagd houte schuren. Matte glansgraad