werkkleding

Werkkleding

Blaklader werkkleding staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Blåkläder’s motivatie is de uitdaging van het ontwikkelen van producten, wat het dagelijkse leven veiliger, makkelijker en comfortabeler maakt. Goed gekleed, veilig en netjes, binnen en buiten. Bij ons in de winkel hebben wij een compleet nieuw assortiment werkkleding.

Wanneer je hogere eisen stelt aan je werkbroek is een Blaklader werkbroek de juiste! De Blaklader spijkerbroeken zijn een lust voor het oog. Wij verkopen Blaklader werkkleding voor.


Bekijk een deel van ons huidig assortiment:
werkbroek
korte broek
Jassen
schoen
laars
PERFECTIE TOT IN DE NAAD.

De aanschaf van Blåkläder werkkleding is zeker op lange termijn een zeer goede investering. Blåkläder is de enige fabrikant en leverancier van werkkleding die levenslange garantie geeft op de naden van alle kleding. Dit kan, omdat zij weten dat de producten doen wat ze beloven.

Blakläder heeft een breedste assortimenten op de markt, 1,5 miljoen stuks kleding op voorraad en een leverzekerheid van ruim 97%. In deze catalogus vindt u de collectie van Blåkläder voor 2015. Laat u inspireren door een unieke combinatie van duurzame materialen, functionaliteit en comfort.

Voor het gehele assortiment blaklader werkkleding klik hier.