werkschoenen

Werkschoenen

Ons assortiment werkschoenen is zeer groot, ze voldoen allemaal aan de veiligheidsklasse S3, EN345. Doordat wij inmiddels meer dan 500 paar werkschoenen per jaar verkopen, hebben we behalve een breed assortiment ook een behoorlijk grote voorraad waardoor misgrijpen wordt beperkt.

Blaklader

Blaklader werkschoenen. Ben je op zoek naar kwalitatieve, functionele en veilige werkkleding en werkschoenen, dan ben je bij Blåkläder aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment bij ons in de winkel en kies het Blåkläder product dat bij jouw werksituatie past.


Grisport

Grisport Werkschoenen worden in Italië geproduceerd. Grisport Werkschoenen hebben een uitstekend draagcomfort, worden uit hoogwaardige materialen geproduceerd en zijn zeer voordelig in prijs!


Buckler

Een stoere en solide veiligheidsschoen die ontworpen is om lang mee te gaan, kan ook uitblinken in uitstraling en comfort.

Met de opvallende nieuwe Buckshot modellen, introduceert Buckler een nieuwe range veiligheidsschoenen met rubberen loopzool gecombineerd met alle veiligheidsfeatures, fraai design en een hoog draagcomfort.


Klompen

Wij verkopen zowel leren als houten klompen.
De leren klompen hebben wij met en zonder PU zool en dicht of open aan de achterkant. Ze zijn allemaal van het merk strovels.
Ook verkopen wij houten klompen, deze hebben wij vanaf schoenmaat 22 t/m 48 allemaal geel gelakt.


Laarzen

Laarzen hebben wij in kinderuitvoering, gewone uitvoering en in veiligheid uitvoering al dan niet met zaagbeveiliging. Alle laarzen zijn van het merk Dunlop (dit was voorheen Hivea). Tevens verkopen wij ook lieslaarzen en waadbroeken.