Reparatie & Onderhoud

Reparatie & Onderhoud

Arthur Verwoerd Reeuwijk heeft een moderne werkplaats. Op deze plek kunnen wij alle aangeboden machines en buitenboordmotoren repareren.

Uiteraard zijn wij in staat om uw grasmaaimachine messen weer scherp te slijpen. Hier hebben wij diverse soorten slijpmachines voor zodat wij al het tuingereedschap kunnen slijpen.


Daarnaast hebben wij een kleine constructie werkplaats waar wij machines kunnen aanpassen of een kleine constructie kunnen maken. Tevens maken wij hier het gereedschap, of de aanpassingen van diverse machines die door ons zelf zijn ontworpen.

Bekijk hier een Quad motor bij ons in de reparatie

Keuren

Het is verplicht voor een bedrijf om uw gereedschap te keuren. Wij keuren verschillende gereedschappen in de werkplaats of op locatie. Bel of mail voor een afspraak om ook uw gereedschap te laten keuren. Wanneer u als particulier uw gereedschap wilt laten keuren is dit uiteraard ook mogelijk.

Als u geen mogelijkheid heeft om uw (tuin) machines of buitenboordmotor bij ons te brengen, of als hij het niet meer doet hebben wij een goed uitgeruste bus. Hiermee kunnen we de machine ophalen, of indien mogelijk ter plekken repareren.

Lees hier de reparatie/stalling voorwaarden

Reparatie aanmelden:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Soort machine (verplicht)

Merk

Serienummer

Onderhoud of reparatie?

Omschrijving defect (verplicht)