Accu

Accu

Husqvarna

De Husqvarna Accu serie is een reeks hoog presterende gereedschappen met een krachtige 36V Li-ion accu. De accu en speciaal ontwikkelde borstelloze motor zorgen voor prestaties die vergelijkbaar zijn met de benzineproducten. Door het “uitwisselbare accusysteem” kunnen accu’s tussen verschillende Husqvarna machines uitgewisseld worden. Accu capaciteit en laden

Husqvarna accu heggensachaarAccu heggenschaar met vergelijkbare capaciteit als de professionele heggenscharen uitgerust benzine motor. Zeer licht in gewicht en een zeer geringe geluidsproductie. Het toerental is net als bij de benzine versies traploos regelbaar met een “gashendel” en door de SavE eco stand te gebruiken zal de gebruiksduur van de accu toenemen. Met zijn 4000 knipbewegingen per minuut doet deze heggenschaar totaal niet onder voor zijn met brandstofmotor aangedreven collega’s.

 Specificaties:
-Gewicht zonder accu 3,8kg
-Elektromotor met 4 koolborstels
-Regelbaar toerental
-Meslengte 60cm
-Tandopening 30mm
-Dubbelzijdig knippend
-Draaibaar achterhandgreep
-SavE eco stand
-Messnelheid maximaal 4000 bewegingen p/min.
-Messnelheid 3200 bewegingen p/min. in SavE eco stand
Deze heggenschaar wordt geleverd zonder accu en lader, dit is optioneel te leveren.
Accu kettingzaag
Professionele accu kettingzaag met vergelijkbare capaciteit als de kettingzagen uitgerust benzine motor. Zeer licht in gewicht en een zeer geringe geluidsproductie. Het toerental is net als bij de benzine versies traploos regelbaar met een “gashendel” en door de SavE eco stand te gebruiken zal de gebruiksduur van de accu toenemen. De koolborstelloze elektromotor heeft een zeer hoog rendement en nagenoeg geen slijtage delen voor een jarenlang probleemloos gebruik. Deze XP uitvoering heeft een uiterst hoge kettingsnelheid van maar liefst 20 meter per seconde wat tot nu toe nog door geen enkele andere fabrikant geëvenaard wordt. Deze hoge kettingsnelheid maakt het mogelijk om zeer snel te kunnen zagen maar voorkomt ook stuiteren van de kettingzaag.
Specificaties:
-Gewicht zonder accu 2,6kg
-Koolborstelloze elektromotor
-Regelbaar toerental
-Zaagbladlengte 35cm
-Kettingtype 3/8″ mini 1.3
-Kettingsnelheid 20mtr/sec.
-SavE eco stand
-Geschikte accu’s: BLi110
-Gebruiksduur onbelast in SavE stand met BLi110 accu +/- 30min
Deze kettingzaag wordt geleverd zonder accu en lader, dit is optioneel te leveren of u kunt kiezen voor het model met accu en lader.
Husqvarna bosmaaierHusqvarna 536 LiR. Een lichtgewicht trimmer met stuurboom voor professionele gebruikers. perfect voor hoveniers, tuinarchitecten en aannemer. Heeft een uitstekende ergonomie en balans. 2-weg rotatie timmerkrop en duurzame borstelloze motor voor uitstekende prestaties. Comfortabel draagtuig inbegrepen.
Husqvarna blazer

Husqvarna 436 LiB. Is een lichtgewicht, eenvoudig te gebruiken, stille accu blazer. Een druk op het bedieningspaneel is voldoende om de machine te laten starten en met de cruise control kunt u zich volledig focussen op het wegblazen van bladeren en rommel.

NIEUW telescopische accu-stokzaag 536LiPT5. Uniek op de markt door zijn lengte van 400 cm! Daarnaast is dit het eerste accu-product in de Groene Sector die de benzine aangedreven stokzaag variant zal gaan overtreffen op het gebied van: zaagcapaciteit, gewicht, geluid, emissie uitstoot én trillingsniveau. De accu-stokzaag is uitgerust met een krachtige 36V borstelloze motor, voorzien van een spaarstand (savE-functie) voor maximale werktijd. De combinatie met het Balance-Flex harnas zorgt voor minder belasting op de armen, daar het gewicht wordt gedragen op het lichaam. Daarbij blijft men wel flexibel in het werken met de machine. De accu-stokzaag kan zowel gebruikt worden met een losse accu (BLi150) als met de tweetal accu-backpacks (BLi520 en BLi940). Dit zorgt voor een maximale inzetbaarheid tijdens de verschillende korte én lange werkzaamheden in het groen.
Stiga

U kan vanaf nu maaien, bladblazen, zagen, de haag knippen, snoeien op hoogte, de kanten trimmen met één en dezelfde 48 Volt batterij met een capaciteit van 2,5Ah of 5Ah voor de grotere klussen. De grote voordelen zijn: u heeft geen benzine nodig of een elektriciteitssnoer. U bent veel mobieler omdat u niet gebonden bent aan een EL kabel. Minder geluid en geen uitstoot van uitlaatgassen.

Stiga Accumaaier Combi 50 sAE

Stiga accumaaier waarmee u overal in uw ruin kunt maaien. U heeft geen last meer van een snoer, geen olie en geen brandstof. De combie 50SAE is uitgerust met wielaandrijving en een uiterst krachtige 80V batterij met 5Ah waarmee u een gazon tot wel 600m² in één accu lading kunt maaien.

 • maaibreedte 48cm
 • Combi 3-in-1 maaisysteem (opvang, mulchen en achteruitworp)
 • lage gewicht 31kg
 • cenrale maaihoogteverstelling
 • opvangbak van 70L
 • Plaatstaal chassis met bumper
 • Comfort handgreep
 • lichtlopende wielen op kogellagers
  Stiga 80v maaier stil, ligt en krachtig.

  Stiga 80v maaier
  stil, ligt en krachtig.

 • Maaier incl. 80Volt batterij en oplader
stiga accu maaier Combi_40_AE_Brushcutter21Combi 40 AE

De 38 cm maaibreedte en de combi-functie (opvang of verhakzelen) maakt deze machine uniek in zijn klasse.  De grote achterwielen maken de machine enorm wendbaar.  De machine is uitgerust met een dubbele softgrip handgreep waardoor u ook onder struiken en langs hagen kunt maaien.  De grote 40 liter grasopvangbak geeft u het gemak dat u die niet steeds hoeft te legen.

Stiga bladblazer sbv_48_ae_3Met de SBV 48 AE heeft u de voordelen van elektrisch blazen/zuigen en de power van een lichte benzinebladblazer.  De SBV 48 AE wordt standaard geleverd met blaas- en zuigmond, inclusief opvangzak.
Stiga Accu timmer sbc_48_ae_brushcutter_vsMet de SBC 48 AE heeft u de voordelen van trimmen zonder snoer en de power van een lichte benzinetrimmer.  Standaard voorzien van een Tap&Go 2-draadsmaaikop en een 4-tandenmaaimes.
Stiga accu kettingzaag-600x600