Handgedragen

Handgedragen


Bekijk hier de Husqvarna prijslijst 2017

Bosmaaiers


Alle Husqvarna bosmaaiers zijn ontworpen om de klus effectief te klaren. Bovendien zijn ze eenvoudig te dragen en te hanteren. Ze kunnen eenvoudig aan uw behoeften worden aangepast; u kunt een keuze maken uit vele praktische functies en accessoires

Kettingzaag


Husqvarna verbeteret de kettingzagen ieder jaar om het vermogen, prestaties en design te geven dat aan uw verwachtingen voldoet. Het assortiment bestaat uit grote en kleinere zagen, zagen om te vellen en te snoeien .

Doorslijpers


Dankzij het compacte ontwerp, het geringe gewicht en de correct geplaatste handgrepen zijn de machines van Husqvarna makkelijk te hanteren. Daarnaast biedt het antitrillingssysteem in de handgrepen veel bedieningscomfort tijdens lange diensten.

Heggenschaar


De Husqvarna heggenscharen zijn ontwikkeld om een goed ergonomisch design te combineren met een hoge kwaliteit en uitstekende knipresultaten. De motor en starter zijn ontwikkeld om snel en met weinig inspanning te starten. Ideaal voor het werk in de tuin, geschikt voor zowel hoge als lage hagen.

Bladblazer


Wij verkopen ook bladblazers/bladzuigers. Makkelijk te hanteren, ergonomische bladblazers, die presteren, precies zoals u wilt. Van draagbaar tot backpack, ze zijn allemaal ideaal om bestrating schoon te maken en blad, grasmaaisel of vuil van banden, opritten en goten te halen.