Knipsel3433

Elektrische kruiwagen zallys

Sinds 2004 verkopen wij Zallys dumper-jet.

Zallys transporters zijn accukruiwagens. Ideale hulp voor de professionele hovenier, stratenmaker en aannemer. De tweewiel-aangedreven kruiwagen werkt op een voedingstractiebatterij, waardoor er geen sprake is van storend lawaai of uitlaatgassen. Op een volle batterij kan de zally Dumper-Jet 8 uur continu werken.

Zallys bespaart tijd, geld en uw rug!

voor meer info bezoek de Site of zie Zallys Folder

Zallys DUMPER JET

Zeer krachtige Elektrische Kruiwagen, te werken met lasten tot 500 kg .

Gebruik van het voertuig is gemakkelijk en veilig voor de gebruiker. Dankzij het stevige frame en de juiste balans tussen de belasting en de wielen is de dumper-jet gemakkelijk te manoeuvreren. Het semi-automatische kantelbakje maakt het lossen veilig en gemakkelijk. De motor heeft een elektromagnetische rem. De tandwielen in oliebad vermijden elke vorm van onderhoud. Alle Zallys voertuigen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn CE gecertificeerd volgens de Europese normen.

.

Knipsel4

Knipsel4

D1- Elektrische Kruiwagen gemaakt om te werken met lasten tot 400 kg.

De handmatige kanteling van de tank wordt geholpen door een elektronisch systeem voor vooruit en achteruit. DE D1 is uitgerust met een veiligheidshendel. De 600W motor heeft een elektromagnetische rem die slippen van het voertuig op hellingen kan voorkomen ook bij volle belasting, zelfs op hellingen van 30%. De tandwielen in oliebad vermijden elke vorm van onderhoud. Het kantelsysteem geeft de mogelijkheid om monteren en veranderen verschillende soorten accessoires, afhankelijk van het verwachte gebruik. Alle Zallys voertuigen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn CE gecertificeerd volgens de Europese normen.

Knipsel4

Knipsel4

Zallys D2 – Elektrische Kruiwagen gemaakt om te werken met een belasting tot 300 Kg

Handmatig kantelen van de tank wordt geholpen door een elektronisch systeem voor vooruit en achteruit gedreven door een handgreep met draaigas waardoor het lossen veilig en gemakkelijk. DE D2 is uitgerust met een veiligheidshendel die u toelaat om te werken alleen in de aanwezigheid van de operator. De motor heeft een elektromagnetische rem die veilig slippen van het voertuig op hellingen kan voorkomen bij vollast ook op hellingen van 30%. De tandwielen in oliebad vermijden elke vorm van onderhoud. Het kantelsysteem geeft de mogelijkheid om monteren en veranderen verschillende soorten accessoires, afhankelijk van het verwachte gebruik. Alle Zallys voertuigen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn CE gecertificeerd volgens de Europese normen.
Knipsel4

Knipsel4