Quads

Quads

Utility

Yamaha ATV Utility modellen. Gebouwd voor het zwaarste werk. Functionaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en een enorme kracht die voortkomt uit een uiterst betrouwbare technologie: dat zijn de elementen die een Yamaha utility ATV zijn bijzondere karakter geven. Zelfs uitmuntende eigenschappen hebben geen waarde als ze niet gemakkelijk kunnen worden aangewend. Het is juist de praktische kan van de ATV die hem zo uniek en multifunctioneel inzetbaar maakt.

De Grizzly 700 EPS is Yamaha’s grootste en sterkste ATV. Dit robuuste Utility voertuig staat altijd voor u klaar, ook wanneer u een robuust en betrouwbaar werkpaard nodig heeft voor de meest zware werkzaamheden.

De Grizzly is voorzien van vele gebruiksvriendelijke eigenschappen, waaronder een volledige automatische Ultramatic® transmissie voor soepele prestaties en snelle schakelmomenten. Dit intelligente systeem zorgt ook voor perfecte motorremkracht, ideaal tijdens gecontroleerde afdalingen op steile hellingen.

De Grizzly 700 wordt aangedreven door onze nieuwste 686cc motor met brandstofinjectie en is voorzien van een vernieuwde dual-mode stuurbekrachtiging (EPS) en een gewijzigde stuurgeometrie voor een lichtere besturing. De dubbele wieldraagarmen leveren een grotere spoorbreedte op voor een betere stabiliteit, en daarbij heeft de Grizzly 700 EPS een nog lager brandstofverbruik.

Grizzly 1

 

Goed nieuws voor professionals die op zoek zijn naar serieus vermogen in een betrouwbaar pakket: de Grizzly 550 EPS biedt precies dat en is dankzij de elektronische stuurbekrachtiging ook nog een genot om te rijden.

Een krachtig 558cc-motorblok vormt het hart van deze ATV en biedt ruim voldoende koppel die nodig is om zware objecten in beweging te krijgen. De Grizzly 550 EPS is uiterst zuinig en mede door de grote 20 liter brandstoftank kunt u de hele dag zorgeloos doorwerken.

De Grizzly 550 EPS is bedoeld ter ondersteuning van iedereen met een strakke werkplanning en ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en minimaal onderhoud.

Grizzly 2

 

Comfortabel blijven onder alle moeilijke omstandigheden is van essentieel belang. Dat is precies waarvoor de Grizzly 450 EPS is ontworpen.

De machine is uitgerust met elektronische stuurbekrachtiging, volledig onafhankelijke wielophanging, natte plaatrem achter, On-Command® aandrijfsysteem en een uit één stuk vervaardigd lichtgewicht frame.

Deze op de bestuurder gerichte ontwerpfilosofie werkt door tot in zelfs de kleinste details, zoals een comfortabele buddyseat. Voeg daarbij het uitzonderlijke lage verbruik, de lage onderhoudskosten en het brede scala aan functionele accessoires.

Grizzly 3

De Grizzly 450 IRS is een niet te stuiten en oerbetrouwbare partner die opgewassen is tegen de zwaartse werkomstandigheden.

De Grizzly 450 IRS is uiterst efficiënt met brandstof waardoor het werk zonder enig oponthoud door kan gaan. Daarbij zorgt het 3-mode On-Command® systeem voor een soepele overgang tussen de diverse instellingen waardoor u uitstekende tractie heeft op elk soort terrein. Niet alleen zuinig met brandstof maar ook zeer lage onderhoudskosten.

Klaar voor elke uitdaging! Een reeks van duurzame, maar bovenal praktische accessoires – lieren, ploegen en complete verlichting sets – waarmee u de Grizzly 450 IRS volledig naar uw wensen kunt aankleden.

Grizzly 4

Land- en tuinbouwers zijn dol op deze ATV. Met de Grizzly 350 4WD kunt u alle kanten op. De robuuste motor met Ultramatic® transmissie is gemaakt voor steile hellingen en beklimmingen.

Met de voor- en achtervering behoudt de ATV zijn energieke kracht op ruw terrein, terwijl u met het On-Command® 2WD/4WD-systeem eenvoudig tussen 2WD en 4WD kunt overschakelen. De voor- en achterbagagerekken van de Grizzly 350 4WD kunnen een lading van maximaal 120 kg dragen. Zuinig met brandstof en onderhoudsarm: dit is het werkpaard van de ATV-wereld. Sterk, robuust en duurzaam.

En in combinatie met ons assortiment praktische accessoires, van lieren tot ploegen, was werken nog nooit zo leuk.

Neem een lichtgewicht chassis, imposante rijkwaliteiten en de kracht van de 348cc-luchtgekoelde ééncilinder, viertaktmotor en de keuze is simpel. De Grizzly 350 2WD, een ATV die u simpelweg nooit in de steek laat.

Met tweewielaandrijving blijft het gewicht beperkt en maakt het de Grizzly 350 nog wendbaarder. Een goede stuurrespons, handzaam op het terrein en lage onderhoudskosten. De enorm capabele 350 2WD kan een lading van maximaal 120 kg vervoeren. Dat is net zoveel als op de 4WD-modellen.

Voeg nog eens de dubbele A-arm voorwielophanging toe aan de geweldige rijkwaliteiten en het lichtgewicht chassis van de Grizzly 350 en u zult al snel de aantrekkingskracht ervaren van dit 2WD-model.

Grizzly 6

Sport

Als u voor puur plezier gaat en een sportieve machine zoekt, dan vindt u de perfecte ATV in de Yamaha Sport-serie. Ontdek het lichtgewicht frame dat de krachten en stijfheid biedt voor het serieuze terreinwerk. Het ergonomische ontwerp van de ATV Sport-serie dat u comfort geeft zodat u zich kunt richten op wat voor u ligt.

Ontdek een Sport ATV die met geen enkele andere ATV te vergelijken is.

Verschillende modellen:

  • YFM700R
  • YFM700SE
  • YFZ450R/SE