19193061

Zitmaaiers

Husqvarna
Tuintractoren-1

Een tuintractor van Husqvarna bedient u met de pedalen, daarom kunt u met twee handen sturen. Dat is niet alleen comfortabel en handig, maar ook veilig. En het maakt niet uit wat voor soort gazon u maait. U kunt kiezen uit drie verschillende maaisystemen: verzamelen, mulchen (BioClip) of uitwerpen – het resultaat is altijd uitstekend.

Ook struiken en bomen vormen geen probleem. Dankzij de unieke besturingstechniek draait u gemakkelijk om obstakels heen. Het resultaat? Minder ongemaaide stukjes, doeltreffend maaien en probleemloos manoeuvreren.

Riders-1

Ook voor u is er een geschikte Husqvarna Rider. Ons assortiment bevat alles voor professioneel gebruik, maar ook kleinere machines die geschikt zijn voor uw eigen tuin. Ongeacht welk model u kiest, u beschikt altijd over de echte Rider kenmerken: gelede stuurinrichting, maaidek aan de voorzijde en een comfortabele zit.

Dankzij het unieke stuursysteem van de Husqvarna Rider kunnen de achterwielen onder de machine draaien. Daardoor hebt u veel meer manoeuvreerruimte en rijdt u gemakkelijk om obstakels heen.

Riders-kenmerken

Stiga

Stiga frontmaaier, dankzij de knikbesturing volgen de achterwielen perfect het spoor van de voorwielen. Doordat het maaidek zich aan de voorkant van de maaimachine bevindt, kan u makkelijker maaien op moeilijk bereikbare plekken, hierdoor hoeft u achteraf minder bij te werken. De vier-wiel aandrijving van diverse modellen biedt een uitstekende grip en zorgt dat u op hellingen kunt starten en stoppen zonder dat de wielen doorslippen en het gazon beschadigen.