buitenboordmotoren

Boten

Wij verkopen onder andere:

  • Verschillende modellen opblaasboten (bombard/YAM)
  • Stabiele aluminium open boten (Jon boot of visser boot)van de merken Alumacraft, G3 boats, Linder en Buster;
  • Open boten, van hele kleine aluminium lichtgewicht boten tot en met gezellige familieboten van de merken Cresent, Pioner en Linder
  • Kleine boten, voor kinderen van het merk Pioner;

In onze showroom beschikken wij over verschillend modellen opblaasboten. Let op; niet alle modellen hebben wij op voorraad.

Bel ons even op voor een afspraak, of kom eens langs voor advies en informatie

Aluminium boten

Arthur Verwoerd Reeuwijk verkoopt diverse soorten aluminium boten. De bekende Jons, veel gebruikt als boot om mee te vissen, de wat luxere aluminium boten en alu boten die u kunt gebruiken als echte familieboot. De aluminium open boten hebben één overkomst: duurzaam en onzinkbaar. Met de drie merken die wij voeren kunt u alle kanten op, van een goedkope G3 boot tot en met een luxe Buster. Kortom wij hebben altijd een geschikte boot voor u te koop!


Opblaasboten

Of je nu een beginner of een professional bent, Bombard/YAM staat altijd open voor de ontwikkeling van jouw passie en lifestyle. Bombard biedt dan ook originele en exclusieve rubberboot concepten. Door middel van modulaire elementen en professionele uitrusting past een Bombard opblaasboot zich volledig aan jouw wensen en budget aan.


Kleine boten

De Pioner boten zijn een uiterst veelzijdige boten die toch groot genoeg zijn voor de meeste doeleinden. Pioners hebben een diepe romp waardoor de boten koersvast zijn en zodoende makkelijk roeien. Ideaal voor kinderen dus. De perfecte boot voor kleine tochten met een goede stabiliteit. De boten zijn heel comfortabel, of u nu roeit of met een motor vaart. De meeste Pioners zijn voorzien van een afsluitbare, waterdichte opbergruimte onder de middelste zitbank.

In onze showroom hebben wij twee verschillende modellen Poiner boten beschikbaar. Tevens kunnen wij u echter wel goed voorzien van informatie en advies, kom gerust eens langs als u meer wilt weten over open boten.