buitenboordmotoren

Buitenboord motoren

ONDERHOUD       –        REPARATIE        –        VERKOOP

Arthur Verwoerd Reeuwijk is officieel Yamaha dealer te Reeuwijk.In onze winkel zijn de meest gangbare modellen aanwezig. Onder de meest gangbare modellen verstaan wij elektrische buitenboord motoren (maximale statische stuwkracht: 25 kg) en buitenboordmotoren tot en met 25 pk (18 kW). De zwaardere modellen tot en met de 350 PK (257 kW) kunnen wij uiteraard leveren. Ook alle officiële Yamaha onderhoudsmiddelen en accessoires kunt u bij ons vinden.

Met het oog op onderhoud is het van belang dat uw buitenboord motor regelmatig onderhouden wordt. Hiermee doelen wij bijvoorbeeld op het regelmatig controleren van het oliepeil en het controleren of de motor genoeg koelwater genereert. Tevens raden wij aan de motor in de winter een onderhoudsbeurt te geven (om de 100 vaaruren of eens in de twee jaar), hierbij controleren wij alle essentiële (motorische) onderdelen en wordt de motor in zijn geheel nagelopen. Verkoopprijslijst buitenboordmotoren 2017

Knipsel3

De 5,3 liter Yamaha F350 is technologisch gezien een pionier in dit veld. Deze viertakt V8 is de buitenboordmotor met de grootste cilinderinhoud ter wereld, die een groots vermogen en koppel combineert met de soepele prestaties die de geavanceerde rompvormen vandaag de dag vereisen.

De elektronische brandstofinspuiting (EFI) van Yamaha levert soepele prestaties en een efficiënt brandstofverbruik over het volledige vermogensbereik. Ondanks de grootte en het enorme vermogen, is de F350 door gebruik van gewichtsbesparende technologie van Yamaha ook verrassend licht en compact.

Dankzij het PrimeStart™-systeem is starten even eenvoudig als het starten van een auto en met de digitale ‘drive – by – wire’-technologie houdt u alles precies onder controle.v8

Het ultieme V6-vermogen voor offshore avontuur

De F225, F250 en F300 buitenboordmotoren vertegenwoordigen de top binnen de nieuwste technologie van Yamaha. Deze lichte, compacte V6-motoren, ontworpen voor de veeleisende omstandigheden op zee, zijn de perfecte krachtbronnen voor al uw watersportavonturen.

Voor schone, soepele prestaties, een zo laag mogelijk brandstofverbruik en makkelijk starten, beschikt de geavanceerde 24-kleppen DOHC-motor over zowel EFI (elektronische brandstofinspuiting) als VCT (variabele kleptiming). Met een combinatie van technologie en stijl spreekt het slanke, compacte ontwerp voor zichzelf.

Daarnaast krijgt u dankzij de ‘drive-by-wire’ elektronische gas- en schakelbediening van Yamaha de soepelste, meest nauwkeurige bediening die u ooit zult ervaren.V6

Geniet op twee nieuwe manieren van vier-in-lijn-prestaties

Modellen:    F80// F100// F115// F150// F175 // F200

Met hun uitzonderlijke vermogen en acceleratie zijn deze twee nieuwe schone, stille, soepele en met EFI uitgeruste motoren vrijwel onverslaanbaar. Voeg daar nog eens de zuinigheid, betrouwbaarheid en algehele prestaties bij en u hebt de perfecte keuze.

Yamaha’s unieke, zuinige EFI-systeem, micro-processor-ECU, variabele kleptiming (F200), schone verbrandingstechnologie en geluiddempende systemen zijn naadloos op elkaar afgestemd. Bovendien geeft het geavanceerde diagnosesysteem motor- en prestatiegegevens weer via een computerverbinding, waardoor onderhoud snel en eenvoudig is.

Net zoals bij alle EFI-motoren kunnen de F175 en F200 worden gekoppeld aan het exclusieve Yamaha-netwerksysteem, wat betekent dat u kunt kiezen uit een uitgebreide reeks digitale meters en instrumenten.Power range

Een krachtige partner voor werk of plezier

Modellen:          F30// F40// F50 //60 // F 70

De lichtgewicht F70 biedt onovertroffen veelzijdigheid en is perfect voor de aandrijving van een breed scala aan boottypen, zodat dit model zich even goed thuis voelt in de werkomgeving als in de plezierige wereld van recreatie en watersport. De F70 is de lichtste en krachtigste viertaktmotor in zijn klasse.

Voor schonere prestaties, een zo laag mogelijk brandstofverbruik en gemakkelijk starten beschikt de krachtige zestienkleppen SOHC-motor over elektronische brandstofinspuiting (EFI) en Yamaha’s unieke PrimeStart™ systeem. Compatibiliteit met de digitale netwerkmeters van Yamaha zorgt daarnaast voor precieze besturing en controle.

Rank en stijlvol – uw F70 zal veel bewonderende blikken opleveren – zowel aan boord als vanaf de wal.midd range

Een compacte, stijlvolle motor met een enorm vermogen

Modellen:          F4 //F5 // F6 // F15 // F20// F25

Yamaha Portables zijn ongelooflijk licht, daardoor makkelijk mee te nemen. Bepaalde modellen zijn voorzien van ingebouwde-in voor en achter handvatten voor maximale draagbaarheid. De F9.9 is 12% lichter dan de vorige modellen.

Smart Innovation, Met het Olie Retention System kan de F6 en F4 worden opgeslagen op hun zijkant of voorkant grip zonder olielekkage. De F15 en F20 modellen zijn voorzien van een watergekoelde brandstofpomp.

Yamaha Portables zijn lichter, sterker en slimmer.

2014-Yamaha-F25-EU-NA-Studio-002

Gebruik een High-Thrust werkpaard

Modellen:          FT8 // FT9.9 // FT25

Als u pure kracht en een nauwkeurig stuurgedrag wenst, vormen de FT-modellen uw perfecte metgezel. Deze high-thrust motoren stellen met hun indrukwekkende koppel, minimale geluids- en trillingsniveau en een laag brandstofverbruik een nieuwe norm in buitenboordprestaties. Ideaal voor zeil- en visboten en professionele gebruikers.

FT-modellen zijn uitgerust met Yamaha’s gepatenteerde Dual-Thrust propeller voor maximale stuwkracht in zowel vooruit als achteruit, wat moeiteloos manoeuvreren van zware boten mogelijk maakt.

Het CDI-ontstekingssysteem vergemakkelijkt de start en verbetert de betrouwbaarheid onder uiteenlopende omstandigheden. Dankzij de krachtige dynamocapaciteit is er ruim voldoende startvermogen, zelfs na langere tijd draaien met een laag toerental. De motoren van de FT-serie zijn stoere en krachtige werkpaarden die u nooit in de steek laten.2014-Yamaha-FT9-9-EU-NA-Studio-002

Inschakelen en wegvaren. Een Electric Drive is de handigste en milieuvriendelijkste manier om een kleine boot aan te drijven.

De twee meest verkochten Electric Drive zijn de Minn kota Endura en endura Max.Minn kota 2017 Prijslijst

Endura C2 Endura Max
Snelheidsregeling in 5 standen Traploos instelbare snelheidsregeling
Accuspanning met 1 druk op de knop Digitale maximizer
motorbevestiging Traploze snelheidsregeling
Verlangbare helmstok Accuspanning met 1 druk op de knop
Onverwoestbare composietschacht motorbevestiging


2014-Yamaha-M12-M18-M20-M26-EU-NA-Action-001

Trolley buitenboordmotorTrolly voor buitenboordmotor

Ideaal voor het verplaatsen van uw buitenboordmotor.
De trolly is zeer stabiel, ook met zwaardere motoren.

Totaale L B 115/63 cm
Bevestiging Buitenboordmotor H B 93/42 cm
Voor motoren tot 50 pk
Max belasting 125 kg

€ 149,95