Als stratenmaker bijvoorbeeld is het van belang goed op je gezondheid te letten. Het vak stratenmaker is lichamelijk zwaar. Je zit veel op je knieƫn en je moet er voor waken dat je al op jonge leeftijd arbeidsongeschikt raakt. Behalve goed op je houding te letten is ook het juiste gereedschap een belangrijke gezondheidsfactor.
š–š¢š¬š­ š£šž šššš­ š°š¢š£ šš¢šÆšžš«š¬šž š­šØšØš„š¬ šÆšžš«š¤šØš©šžš§ šžš§ šÆšžš«š”š®š«šžš§?
Denkend aan:
– Fento knie bescherming
–Ā Gehoorbescherming
– Egalisatieschuif
– Stenenklem

Ben je op zoek naar het juiste gereedschap of materialen, wil je hier niet teveel tijd aan kwijt om het bij elkaar te zoeken maar wel de beste kwaliteit?
Bel ons en wij zijn je van dienst! 0182 301505

Elektrische buitenboordmotor

Sinds kort hebben Electric-outboard van Torqeedo op voorraad. De buitenboordmotor is bruikbaar op zoet en zout water en volledig waterdicht. De Torqeedo Cruise serie is het schone en stille alternatief voor benzinemotoren tot 25 PK.

 


Reparatie & onderhoud

Arthur Verwoerd Reeuwijk heeft een moderne werkplaats. Wij onderhouden, slijpen en repareren tuinmachines, gereedschap en buitenboordmotoren.

Daarnaast kunnen we ook machines aanpassen en kleine constructies maken.