De plantsoenendiensten, de groenbeheerorganisaties en de hoveniers zijn momenteel druk bezig om het overtollig blad van de gazons te verwijderen of van de voet- en fietspaden. De geluidsbelasting die sommige bladblazers produceren zorgen voor negatieve berichten in de media over het gebruik van deze apparaten. Ons assortiment is dan ook voorzien van de stille versie van de bladblazers, namelijk de accu variant.
In onze showroom hebben wij diverse bladblazers van het merk Husqvarna. De accubladblazers zijn licht in gewicht, geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. Voor langdurige gebruik is de rug dragende een zeer geschikte optie.

Om nog stiller te werken is er de mogelijkheid om als accessoire een stille blaaspijp aan te kopen waardoor er nog minder geluid word geproduceerd.
In onze showroom hebben we diverse varianten bladblazers waar wij onze klanten graag persoonlijk meer over informeren. Ben je al overtuigd van het merk en model dan kan deze ook online worden besteld en thuisbezorgd.

Elektrische buitenboordmotor

Sinds kort hebben Electric-outboard van Torqeedo op voorraad. De buitenboordmotor is bruikbaar op zoet en zout water en volledig waterdicht. De Torqeedo Cruise serie is het schone en stille alternatief voor benzinemotoren tot 25 PK.

 


Reparatie & onderhoud

Arthur Verwoerd Reeuwijk heeft een moderne werkplaats. Wij onderhouden, slijpen en repareren tuinmachines, gereedschap en buitenboordmotoren.

Daarnaast kunnen we ook machines aanpassen en kleine constructies maken.