GENTLY TENT CLEANER

Tijdens het kamperen wordt de tent misschien wel het vuilste van alles. Het tentdoek is gemaakt van materiaal waar vuil nou eenmaal eenvoudig intrekt.

Gently Tent Cleaner is een kant-en-klaar reinigingsproduct, heel eenvoudig te gebruiken en geschikt voor vrijwel elk type tentdoek en bekleding. Het product verwijdert ook het hardnekkige vuil zoals schimmel, groenaanslag en vogelpoep.

Je kunt Gently Tent Cleaner niet alleen gebruiken op de tent, maar ook op de doek van uw boot. Maar ook autobekleding of tapijt.

Gebruik Gently Tent Cleaner niet in de volle zon, anders heb je kans dat het product indroogt en lelijke vlekken geeft.

GENTLY IMPREGNATION

Impregneert en beschermt

De meeste nieuwen tenten worden geïmpregneerd bij de productie. Maar, door het gebruik wordt deze beschermlaag steeds iets dunner. Met als gevolg dat je tent kan gaan lekken.

De oplossing: Gently Impregnation! Een impregneerspray die allerlei soorten textiel, leer en suède waterafstotend maakt. Beschermt ook tegen vuilaanhechting, is kleurloos en lucht doorlatend. Gently Impregnation kan zowel op een droge als een vochtige ondergrond worden aangebracht.

Elektrische buitenboordmotor

Sinds kort hebben Electric-outboard van Torqeedo op voorraad. De buitenboordmotor is bruikbaar op zoet en zout water en volledig waterdicht. De Torqeedo Cruise serie is het schone en stille alternatief voor benzinemotoren tot 25 PK.

 


Reparatie & onderhoud

Arthur Verwoerd Reeuwijk heeft een moderne werkplaats. Wij onderhouden, slijpen en repareren tuinmachines, gereedschap en buitenboordmotoren.

Daarnaast kunnen we ook machines aanpassen en kleine constructies maken.