Wij zoeken een geschikte junior monteur die:

Graag de handen uit de mouwen steekt en je zet net dat stapje extra. Je beschikt over een goede technische kennis en communicatie vaardigheden, om de klant zo goed mogelijk te helpen. Je vind het leuk om verder te leren en bent bereid om een opleiding en/of cursussen te volgen.

Je volgt een passende opleiding (MBO werk- en denkniveau) en het lijkt je een uitdaging om onderweg maairoboten te installeren. We hebben plek voor iemand voor 1 tot 5 dagen. Je bent bereid je productkennis te verbeteren.

Wij bieden jou een leuke werkomgeving met leuke collega’s. Het werk bestaat uit verschillende werkzaamheden waardoor je een veelzijdige baan hebt met afwisseling. Samen werken we aan jou doorgroeimogelijkheden.

Affiniteit met tuinmachines en/of watersport is een pré.

Voor meer informatie over de vacature of andere vragen kun je ons altijd mailen of vrijblijvend bellen.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Stage

Elektrische buitenboordmotor

Sinds kort hebben Electric-outboard van Torqeedo op voorraad. De buitenboordmotor is bruikbaar op zoet en zout water en volledig waterdicht. De Torqeedo Cruise serie is het schone en stille alternatief voor benzinemotoren tot 25 PK.

 


Reparatie & onderhoud

Arthur Verwoerd Reeuwijk heeft een moderne werkplaats. Wij onderhouden, slijpen en repareren tuinmachines, gereedschap en buitenboordmotoren.

Daarnaast kunnen we ook machines aanpassen en kleine constructies maken.