Werkplaats

Reparatie & Onderhoud

Reparatie & Onderhoud

Arthur Verwoerd Reeuwijk heeft een moderne werkplaats. Op deze plek kunnen wij alle aangeboden machines en buiten boordmotoren repareren. Uiteraard zijn wij in staat om uw grasmaaimachine messen weer scherp te slijpen. Hier hebben wij diverse soorten slijpmachines voor zodat wij al het tuingereedschap kunnen slijpen.

Daarnaast hebben wij een kleine constructie werkplaats waar wij machines kunnen aanpassen of een kleine constructie kunnen maken. Tevens maken wij hier het gereedschap, of de aanpassingen van diverse machines die door ons zelf zijn ontworpen.

Keuren

Het is verplicht voor een bedrijf om uw gereedschap te keuren. Wij keuren verschillende gereedschappen in de werkplaats of op locatie. Bel of mail voor een afspraak om ook uw gereedschap te laten keuren. Wanneer u als particulier uw gereedschap wilt laten keuren is dit uiteraard ook mogelijk.

Als u geen mogelijkheid heeft om uw (tuin) machines of buitenboordmotor bij ons te brengen, of als hij het niet meer doet hebben wij een goed uitgeruste bus. Hiermee kunnen we de machine ophalen, of indien mogelijk ter plekken repareren. Metaalunie voorwaarden

Reparatie aanmelden:

Telefoon nummer

Onderhoud of reparatie?
onderhoudreparatie