Over ons

Wie zijn wij

Arthur is in 1997 begonnen met een bus vol gereedschap om op locatie te sleutelen.

Al snel resulteerde dat in een uitgebreide werkplaats, winkel en een prachtige showroom.

Waar de techniek, service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Ruime voorraad tuinmachines voor ieder wat wils

De medewerkers van Arthur kunnen door hun technische kennis uw (tuin)machines en buitenboordmotoren in perfecte staat brengen en houden, daarnaast kunnen zij door praktijkervaring u goed adviseren bij aanschaf en gebruik van de machines. De haal en brengservice of het aanleggen van een compleet maaisysteem op locatie word door velen gewaardeerd.

Wij hebben een breed programma voor loonbedrijven, aannemers, groenvoorzieners, schilders, zzp’s overheden en particulieren.  U bent van harte welkom bij ons in de winkel en werkplaats.

 

Historie

Arthur Verwoerd Reeuwijk is een onderneming die op 1 september 1997 van start is gegaan. Onder de naam Arthur Verwoerd Onderhoud. Met alleen een bus met gereedschap en onderdelen ging ik langs bij de klant. Ik hield me toen alleen bezig met repareren en onderhouden van machines. De klantenkring bestond hoofdzakelijk uit hoveniers en loonwerkers.

Doordat ik geen bedrijfsgebouw had was de verkoop van machines altijd een probleem. Vandaar dat we op 28 maart 2003 onze winkel geopend hebben met daarnaast de werkplaats. Vanaf die dag heet ons bedrijf Arthur Verwoerd Reeuwijk.

Daar bleef het niet bij in 2017 is het pand van de buren erbij getrokken en in het bedrijf opnieuw volledig opgebouwd. De winkel, showroom en werkplaats hebben een grote metamorfose ondergaan. Benieuwd geworden? Kom gerust langs!

Ons Assortiment is nu zo groot en gevarieerd dat niet alleen bedrijven, maar ook steeds meer particulieren de weg naar onze winkel hebben gevonden.