Arthur Verwoerd Reeuwijk

Over ons

Wij zijn totaalleverancier in tuin- en parktechniek en helpen u graag met advies, aankoop, reparatie en onderhoud. In de werkplaats kunt u terecht voor onderhoud van uw eigen tuinmachine of buitenboordmotor. 

Ons Team

 

Wij zijn Arthur, Anne-Christi, David, Arnoud, Patrick, Noa, Jord en Wouter en helpen je graag met alle vragen. Of het nu gaat om het aanleggen van een maairobot, een sleutel laten bij maken of wil je advies om elektrisch te varen. Wij zijn er voor jou!

Arthur

Arthur

Anne-Christi

Anne-Christi

David

David

Arnoud

Arnoud

Patrick

Patrick

Noa

Noa

Jord

Jord

Wouter

Wouter

Bezoek ons

Voor vragen over tuinmachines, buitenboordmotoren, het huren van machines of als u als een kijkje in onze showroom wilt nemen, bent u altijd van harte welkom. 

De koffie staat klaar.

 

producten op voorraad

productgroepen

jaren ervaring

Het ontstaan

In 1997 startte Arthur het bedrijf Arthur Verwoerd Onderhoud. In een bus vol gereedschap en onderdelen ging hij klanten langs voor het onderhoud en repareren van machines. Zes jaar later opende hij een winkel met werkplaats in Reeuwijk en veranderde de bedrijfsnaam in Arthur Verwoerd Reeuwijk.

 Vanaf de nieuwe locatie breidde hij zijn werkzaamheden uit met verkoop van (tuin)machines en allerlei klusbenodigheden voor huis en tuin. Ook voor het huren van diverse machines kon je bij hem terecht. In de jaren daarna groeide het bedrijf door en kwam de focus steeds meer op onderhoud, verhuur en verkoop van (tuin)machines te liggen. Met de verkoop en onderhoud van buitenboordmotoren speelt het bedrijf in op vragen van klanten uit de waterrijke omgeving van Reeuwijk.