Arthur Verwoerd Reeuwijk

accukruiwagen

Zallys | Dumper Jet | D1 | D2

Sinds 2004 verkopen wij Zallys en in 2014 importeur voor Nederland. Zallys is een Italiaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het produceren van accu gedragen minitransport. Deze machines zijn zeer geschikt voor zowel grondverzet als het vervoer van andere producten eventueel m.b.v het bakwisselsysteem. Zo is de accukruiwagen een ideale hulp voor de professionele hovenier, stratenmaker en aannemer. De tweewiel-aangedreven kruiwagen werkt op een voedingstractiebatterij, waardoor er geen sprake is van storend lawaai of uitlaatgassen.

Zallys bespaart tijd, geld en uw rug!

Zally's Dumper Jet E 500 kg

De dumper-jet E is een krachtige betrouwbare accu kruiwagen die voor velen een uitkomst bleek te zijn. Deze machine laat u niet in de steek.  

Zally's D1 Accu kruiwagen 600W

Zallys is een Italiaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het produceren van accu gedragen minitransport. Deze machines zijn zeer geschikt voor zowel grondverzet als het vervoer van andere producten

Zally's D2 Accu kruiwagen 600W

De D1 verschilt weinig van de D2, enkel het laadvermogen onderscheid deze twee accu gedragen werkpaarden.

“ervaringen van anderen”

Ben er blij mee! Ik ben er erg blij mee en fan van jullie! Het scheelt mij vermoeide benen en rug. Ik kan me niet voorstellen ooit zonder gewerkt te hebben.”

Bert Schuurman

Geen vergelijkbare machine!
De Zally’s Dumper-Jet levert boven verwachting veel gemak op. De kruiwagen is multifunctioneel, overal inzetbaar en iedereen kan met de machine overweg. Onze ervaring met de kruiwagen is zeer positief en de grote pluspunten van deze machine zijn het lage gewicht en het stille geluid.

De Koning Hoveniers bedrijf.

Niet meer zonder! De investering in de Zally’s Dumper-Jet verdient zich meer dan terug. De kruiwagen is multifunctioneel en gaat met elk aanlegproject mee. De machine is licht van gewicht en dat is een groot voordeel. Je kan zonder problemen over vers straatwerk rijden.

Ernst Baas Hoveniers.

Makkelijk in gebruik! De Dumper-Jet is gemakkelijk in gebruik. Het is een zeer krachtige/stille machine en overal voor de gebruiken (door het bakwissel systeem). De Zally’s Dumper-Jet kan gemakkelijk door smalle doorgangen. Niet alleen i gebruik een aantrekkelijke machine, de kruiwagen heeft ook minimale onderhouds kosten.

Ossenblok Hovenier

Contact

Tel 0182-301505
App 06 20659721

Adres

Einsteinstraat 19
2811 EP Reeuwijk

Email

info@verwoerdreeuwijk.nl

Openingstijden

Ma         08:00 - 17:30 uur

Di            08:00 - 17:30 uur
wo         08:00 - 17:30 uur
do          08:00 - 17:30 uur
vr            08:00 - 17:30 uur

Za           09:00 - 12:30  uur

 

Stuur een bericht

E10-benzine? Hoe zit dat?

De Klimaatwet stelt vast dat Nederland de CO2-uitstoot moet terugdringen. Daarom verplicht de Nederlandse overheid per 1 oktober 2019 het invoeren van een benzine met 10% ethanol, oftewel E10. In België is deze brandstof al eerder ingevoerd.

Grote assortiment uitverkoop

We nemen afscheid van een deel van het assortiment Vanaf vrijdag 13 september...

Waterpomp set POMP + AANZUIGSLANG

Jetgarden 120 vermogen 1000 wattslangaansluiting 1"pomphuis kunststofmax....

Snel en gemakkelijk onkruid verwijderen

De Greenbuster is een simpele maar uiterst efficiënte borstel, met een brede...

Stiga Loopmaaier

Stiga Loopmaaier Combi 50S.   Gazonmaaier met wielaandrijving, twee 48 V...

20% korting!🎉

Werkt u veel buiten in de kou en nattigheid dan biedt de Keron...

2e halve prijs!

Bij aankoop van de epifanes kleur bootlak, ontvangt u   de tweede voor...

Voor de grote inkoper!

Voor de grote inkoper! Alpha Projecttex binnenkwaliteit muurverf 10...

Elektrische buitenboordmotor

Sinds kort hebben Electric-outboard van Torqeedo op voorraad. De buitenboordmotor is bruikbaar op zoet en zout water en volledig waterdicht. De Torqeedo Cruise serie is het schone en stille alternatief voor benzinemotoren tot 25 PK.

 


Reparatie & onderhoud

Arthur Verwoerd Reeuwijk heeft een moderne werkplaats. Wij onderhouden, slijpen en repareren tuinmachines, gereedschap en buitenboordmotoren.

Daarnaast kunnen we ook machines aanpassen en kleine constructies maken.