Doorslijpmachines van Husqvarna

Husqvarna doorslijper.

Husqvarna beschikt s’werelds grootste assortiment doorslijpmachines. Door het ruime aanbod van keuze is er altijd wel een geschikte doorslijpmachine die bij u en uw werkzaamheden past. Hierdoor kunt u werken met precisie, en optimale efficiëntie door minder inspanning. Het assortiment bevat gas-en elektrische machines. Elke machine is ontworpen om u op een ergonomische en effectieve wijze te helpen met de klus.

Betrouwbaar, Krachtig en makkelijk te starten!

Doorslijpmachines van Husqvarna zijn robuuste, betrouwbare en krachtige machines. Met deze machines kunt u werken onder de zwaarste omstandigheden en bent u bestand tegen klimaat- en brandstofvariaties. DuraStarter™ is een functie waar deze machines over beschikken, dit zorgt voor eenvoudige service. Dankzij de starterinrichting met stofafdichting en het duurzame starterkoord is de machine altijd bedrijfsklaar wanneer u dit wilt.

 

Een ergonomisch ontwerp met dé ideale gewicht/vermogensverhouding.

Husqvarna doorslijpmachines zijn ontworpen voor een eenvoudig en ergonomisch gebruik. Door een uitstekende vermogen-gewichtsverhouding en een laag trillingsniveau kunt u een groot aantal uren efficiënt werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om trillingsbewaking.

Overstappen naar electrisch?

Daar gaat u niet op achteruit bij de machines van Husqvarna. Deze machines zijn namelijk erg veelzijdig, ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden! De doorslijpmachine is verkrijgbaar voor het droog zagen en nat zagen. Door het ergonomische ontwerp wat hierboven beschreven staat zijn machines makkelijk in gebruik en zullen u niet gauw vermoeien. Deze variant van de doorslijpfamilie is wederom makkelijk in gebruik.

Wat kenmerkt ons assortiment doorslijpmachines eigenlijk?

De doorlslijpmachines van Husqvarna beschikken over verschillende kenmerken.

  • Optimale motorprestaties.
  • Active air filtration.
  • Forward rotating blade.
  • Durastarter.

 

Voor verdere toelichting naar de kenmerken van de doorslijpers kunt u terecht op bij: https://www.husqvarna.com/nl/producten/doorslijpmachines/

Kijk voor ons volledige assortiment van Husqvarna op https://www.verwoerdreeuwijk.nl/merken/husqvarna/

U kunt altijd bij ons terecht in de winkel of telefonisch, wij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van doorslijpmachines.