De Molen Hoveniers uit Haastrecht heeft in december De vaktechnische cursus bij ons gevolgd. De cursus omvat onder andere het informeren en demonstreren van het juist onderhouden van machines en gereedschappen en het efficiënt gebruik hiervan tijdens de arbeid.  De cursus draagt mede bij aan een langere levensduur van het machinepark van de ondernemer. Eveneens een belangrijk detail voor de onderneming; door het updaten van de kennis blijft het plezier op de werkvloer behouden.

Ben jij net als dit team ook geïnteresseerd in het updaten van kennis en kunde over machines en gereedschappen.  Wij informeren je hier graag meer over.

Contact

 

 

Elektrische buitenboordmotor

Sinds kort hebben Electric-outboard van Torqeedo op voorraad. De buitenboordmotor is bruikbaar op zoet en zout water en volledig waterdicht. De Torqeedo Cruise serie is het schone en stille alternatief voor benzinemotoren tot 25 PK.

 


Reparatie & onderhoud

Arthur Verwoerd Reeuwijk heeft een moderne werkplaats. Wij onderhouden, slijpen en repareren tuinmachines, gereedschap en buitenboordmotoren.

Daarnaast kunnen we ook machines aanpassen en kleine constructies maken.