Uren per week 20 tot 38 uur

Werk-/ denkniveau mbo+, mbo, havo/ vwo, vmbo

Arthur Verwoerd Reeuwijk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop, reparatie en onderhoud van tuinmachines en buitenboordmotoren. Daarnaast hebben we alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin.

Daarnaast hebben we alles in huis wat mensen nodig hebben voor de tuin, deskundig advies en service staan hoog in het vaandel en gaan nét een stapje verder. Wij hebben een uniek assortiment en samen met ons deskundige advies vormt dit de basis van onze formule. Voor onze winkel zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker.

 

Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop. Dat wil zeggen: je ontvangt de klanten, zoekt naar verkoopkansen in de winkel en zorgt voor daadwerkelijke verkoop. Klanten geef je advies en informatie over producten. Als er een actie is, bouw je presentaties in de winkel, je zorgt voor de juiste prijscommunicatie, schapkaarten enzovoort. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst, controle en registratie van de binnenkomende goederen en het bijvullen van de goederen in de winkel. En natuurlijk houd je samen met je collega’s de winkel schoon en opgeruimd. Je bent trouwens ook nog eens inzetbaar achter de kassa. Kortom: héél veel afwisseling en uitdaging!

 

Jou profiel

Je hebt een  MBO-opleiding op niveau 2/3/4 in de richting detailhandel  afgerond of wilt deze op korte termijn gaan volgen. Je hebt affiniteit met tuin(machines), je kent de artikelen die “Arthur Verwoerd” verkoopt en bent bereid het assortiment nog beter te leren kennen. Daarnaast kun je goed samenwerken in een team en beschik je over een commerciële instelling en ben je resultaatgericht.

 

Ons aanbod

In al onze winkels wordt gewerkt in een klein team, daardoor is de sfeer informeel én professioneel tegelijk. Wij bieden je een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer direct!

Elektrische buitenboordmotor

Sinds kort hebben Electric-outboard van Torqeedo op voorraad. De buitenboordmotor is bruikbaar op zoet en zout water en volledig waterdicht. De Torqeedo Cruise serie is het schone en stille alternatief voor benzinemotoren tot 25 PK.

 


Reparatie & onderhoud

Arthur Verwoerd Reeuwijk heeft een moderne werkplaats. Wij onderhouden, slijpen en repareren tuinmachines, gereedschap en buitenboordmotoren.

Daarnaast kunnen we ook machines aanpassen en kleine constructies maken.