Bescherming voor gebruikers

Zallys voertuigen zijn ontworpen met de gezondheid van de bestuurder als belangrijkste doel: de verschillende veiligheidssystemen, de verbeterde ergonomie en de vermindering van de risico’s met het handmatig verplaatsen van ladingen, maken Zallys producten de beste keuze voor degenen die zich bekommeren om hun persoonlijke welzijn.

Kiepen

De semi-automatische kanteling van de bak maakt de afvoer van materialen praktisch en veilig, waardoor zowel buiten als in een gesloten omgeving met een maximale ergonomie kan worden gewerkt.

Hoogfrequente batterijlader

Zallys acculader zorgt voor een betrouwbare, hoogwaardige acculading. Dankzij de PFC-technologie (Power Factor Correction) verbetert hij tijdens het opladen de prestaties van de batterij en voorkomt hij potentieel schadelijke stroompieken.

www.accukruiwagen.nl

Elektrische buitenboordmotor

Sinds kort hebben Electric-outboard van Torqeedo op voorraad. De buitenboordmotor is bruikbaar op zoet en zout water en volledig waterdicht. De Torqeedo Cruise serie is het schone en stille alternatief voor benzinemotoren tot 25 PK.

 


Reparatie & onderhoud

Arthur Verwoerd Reeuwijk heeft een moderne werkplaats. Wij onderhouden, slijpen en repareren tuinmachines, gereedschap en buitenboordmotoren.

Daarnaast kunnen we ook machines aanpassen en kleine constructies maken.