Boten

Verschillende modellen aluma craft boten op voorraad, daarnaast kunnen wij elk model leveren

Naast  buitenboordmotoren verkopen wij ook aluminium boten, opblaasboten en kleine polyester boten.

Aluminium boten

Met de rechthoekige romp zijn de alumacraft jons boten stabiel en hebben ze veel ruimte. door de robuuste/zeer lichte bouw, zeer geschikt als visboot, als snel varende recreatieboot of werkboot. In onze werkplaats kunnen, op verzoek, alle aanpassingen gedaan worden die nodig zijn om uw boot voor uw werkzaamheden geschikt te maken. In onze showroom hebben wij verschillende modellen aluminium boten liggen, kom gerust eens langs.


Opblaasboten

Voor beginner of professional. Een Bombard/Yam staat altijd open voor de ontwikkelinge van jouw passie en lifestyle.

Bombard biedt dan ook originele en exclusieve rubberboot concepten. Door middel van modulaire elementen en professionele uitrusting

past een Bombard opblaasboot zich volledig aan jouw wensen en budget aan.


Pioner

De Pioner bot zijn een uiterst veelzijdige boten die toch groot genoeg zijn voor de meeste doeleinden. Pioners hebben een diepe romp waardoor de boten koersvast zijn en zodoende makkelijk roeien. Ideaal voor kinderen. De perfecte boot voor kleine tochten met een goede stabiliteit. De boten zijn comfortabel, of u nu roeit of met een motor vaart. De meeste Pioners zijn voorzien van een afsluitbare, waterdichte opbergruimte onder de middelste zitbank.